X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Anuncis oficials
Concurs Obres UA 2 : Modificació de Bases i Ampliació Termini

S'allarga fins el 4 d'octubre el termini de presentació de propostes

En el Butlletí Oficial de la Província número 148, de 22 de juny de 2005, es varen publicar les bases que han de regir la selecció, mitjançant concurs, del contractista executor de les obres d'urbanització de la UA2 del vigent ordenament urbanístic de Sant Vicenç de Montalt.

En el DOGC 4428, de 18 de juliol de 2005, s'obrí un termini de 26 dies naturals per a la presentació de proposicions.

En data 5 d'agost d'enguany, el Ple de la Corporació, en resoldre les al·legacions presentades per la Cambra Oficial de Contractistes d'Obres, va acordar la modificació de la clàusula 12a. de las bases i allargar, per tant, el termini de presentació de proposicions.

En compliment de l'acord de 8 d'agost, es modifica la base 12 de les publicades, que passarà a tenir el següent redactat:

12a. Pagament

En aplicació dels apartats 2 i 4 de l'article 99 de
la LCAP, el contractista presentarà, en finalitzar l'obra una certificació comprensiva de la total obra executada i percebrà l'import de l'obra dins els dos mesos posteriors a l'expedició dels documents  que acreditin la realització total del contracte.

Malgrat l'anterior, i si així ho accepta expressament el contractista, podrà percebre l'import de l'obra executada per períodes mensuals que serà abonada als noranta dies dels vist i plau dels Serveis Tècnics Municipals.

En cas d'acceptar-se l'anterior sistema mensual, tindrà el caràcter de bestreta a compte de l'única certificació d'obra que s'emetrà amb la finalització d'aquesta i es pagarà d'acord amb el que s'assenyala en el primer paràgraf d'aquesta base.

El termini de presentació de proposicions es perllonga fins als 26 dies naturals comptats des de la publicació del pertinent edicte de correcció en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Sant Vicenç de Montalt, 22 d'agost de 2005

Publicat el 08.09.2005

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^