X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Anuncis oficials
Acta d'Obertura de Propostes: Obres de Clavegueram al Sector “Can Boada” Sud.
A Sant Vicenç de Montalt, essent les 12:10 hores del dia 28 d´octubre de 2005, a la Sala de sessions de l'Ajuntament, es constitueix la mesa de valoració nomenada per Resolució del regidor delegat de l´Àrea d´Urbanisme de data 24 d´octubre de 2005, per procedir a l´obertura de les proposicions presentades al concurs per a l´adjudicació del projecte i execució de les obres de clavegueram al sector “Can Boada” Sud.

Presideix l'acte el senyor Alcalde-President i formen part de la mesa els membres que en l´esmentada Resolució s'esmenten i assisteixen els que tot seguit es relacionen:

  • PRESIDENT - l´Alcalde, Sr. Lluís Bisbal i Pujol
  • VOCAL - Sr. Jordi Baldevey Emilio
  • VOCAL TÈNIC - Sr. Lluís Buch Casals
  • VOCAL TÈCNIC - Sr. Marta Pujol Ferrusola
  • VOCAL - Sr. Òscar Fernández  Ramirez, incorporat a les 12:30 hores.
Actua com a Secretari, la funcionària delegada per part del Secretari de la Corporació, senyora Cristina Marín i Carcassona.

Els senyors assistents procedeixen a l´obertura del sobre número 1 de les empreses presentades i es constata el següent:

  • INCUNART, S.A

    A la còpia del certificat acreditatiu d´estar al corrent de les obligacions tributàries expedit per l´Agència Tributària aportat no hi figura cap data d´expedició.

  • HIDROCANAL, S.L

    No s´ha presentat documentació acreditativa de la solvència financera de l´empresa.

  • OBRAS Y PAVIMENTOS BROSSA, S.A.

    Tota la documentació contenida al sobre és correcta.

A continuació, es procedeix a l´obertura del sobre número 2 de les ofertes presentades i el resultat és el següent:

  • INCUNART, S.A.: 299.563,07 EUROS

  • HIDROCANAL, S.L: 301.495,98 EUROS

  • OBRAS Y PAVIMENTOS BROSSA, S.A.: 317.878,74 EUROS
Finalment, els assistents obren el sobre número 3 de les proposicions presentades en els quals hi figura la documentació tècnica que cal valorar.

En conseqüència, els membres de la Mesa, per unanimitat, acorden,

  1. Trametre la documentació tècnica als Serveis Tècnics Municipals d´Urbanisme per a la seva valoració i informe.

  2. Requerir a l´empresa INCUNART, S.A. per tal que aporti el certificat acreditatiu d´estar al corrent de les obligacions tributàries expedit per l´Agència Tributària amb la corresponent data d´expedició, en un termini de tres dies, comptadors des de la recepció de la notificació del present, en virtut de l´article 71 de la Llei  30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

  3. Requerir a l´empresa HIDROCANAL, S.L per tal que aporti  la documentació acreditativa de la solvència financera de l´empresa en un termini de tres dies, comptadors des de la recepció de la notificació del present, en virtut de l´article 71 de la Llei  30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

I perquè consti, s'estén la present acta, de la qual cosa dono fe, com a Secretari autoritzat, a les 12:35 hores, i data al començament indicada.

El President de la mesa                 
El Secretari
Els vocals

Publicat el 05.11.2005

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^