X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PP - Juliol 2016
  • Benvolguts vilatans, com tothom sap, estem vivint un moment polític molt complicat i inestable alhora, tant a nivell estatal com autonòmic. Per sort, a la nostra vila no és el cas. Des del Partit Popular, volem contribuir activament a poder potenciar i millorar més si cal el nostre poble.

    En el nostre programa electoral proposàvem diverses actuacions i/o propostes, que coincidien en molts casos amb el programa de l’equip de govern actual.

    1. Volíem dinamitzar el parc dels Germans Gabrielistes i ja s’ha activat un pla de millora: encert total.
    2. Volíem millorar el passeig marítim i el nostre alcalde, Sr. Miquel Àngel Martínez, ja està fent gestions a Madrid amb l’ajut i coordinació del regidor del Partit Popular, Sr. Jacobo García-Nieto; varen anar plegats a Madrid per tal dereunir-se amb l’organisme pertinent, per iniciar les gestions per a la futura millora de l’espai.

    Encara queden punts del nostre programa per treballar; farem propostes a l’equip de govern i col·laborarem en tot el que convingui.

    Una vegada més, incidim que les persones que formem el PP de Sant Vicenç de Montalt som humanes, amb sentiments, i estimem el nostre poble.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.07.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^