X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PP - Juny 2016
  • Benvolguts veïns i veïnes,

    Des del PP de Sant Vicenç de Montalt, volem agrair la bona acollida i sensacions rebudes per part del poble del nostre article publicat al mes de maig.

    El passat 19 de maig vàrem celebrar la Junta Local del nostre partit, a la qual, insistim, tot simpatitzant del nostre partit que vulgui assistir serà benvingut. S’hi van tractar assumptes importants per al nostre poble i possibles propostes de millora a plantejar en un futur molt proper. Però un dels temes més importants tractats va ser el de marcar les línies a seguir en aquesta legislatura. Seguirem, com fins ara, actuant i donant suport al govern actual, sempre amb coherència per les parts. No ens desviarem de la nostra estratègia, malgrat que altres persones i/o partits creguin i/o vulguin que creuem la línia vermella; ningú ens farà canviar de pensament ni de forma d’actuació, ja que tenim un gran equip consolidat i que ningú podrà trencar malgrat que algú ho vulgui fer.

    Som i serem conseqüents amb les nostres decisions i farem una oposició constructiva pel bé del nostre poble, no com altres partits.

    El proper mes us informarem de les nostres propostes per al futur.

    Agraïm la vostra atenció, suport i confiança.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.06.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^