Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Convergència - Octubre 2016
  • Des que CiU va assumir el govern municipal, estem fent un camí que té un rumb clar: fer de Sant Vicenç un poble que destaqui arreu per la seva excel·lència. No és un objectiu fàcil, però nosaltres hem assumit la responsabilitat de buscar l’excel·lència perquè tenim projecte, equip i govern per a impulsar-lo.

    Sant Vicenç no necessita només un ajuntament que gestioni el dia a dia, que s’ocupi que els carrers estiguin nets o que els seus veïns se sentin protegits, cosa que estem fent. Sant Vicenç també necessita un ajuntament que li doni ànima, i nosaltres tenim projecte de poble i tenim moltes ganes de treballar per fer que el poble bategui per i amb els santvicentins.

    I aquest no és un projecte improvisat: neix de la nostra experiència al capdavant del govern municipal, d’escoltar el poble i d’un treball posterior molt positiu basat en l’exigència, la responsabilitat, l’esforç i l’efi càcia; un projecte que és un conjunt d’iniciatives de present i futur, que generen il·lusió i orgull de poble, partint de la nostra realitat d’avui i, sobretot, que no hipotequen el nostre futur, garantint un Sant Vicenç que funcioni.

    Així de clar: busquem l’excel·lència, treballant sempre en positiu!



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^