Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Convergència - Novembre 2016
  • Tot i que hi ha grups que se senten molt còmodes a l’oposició, des d’on deixen anar moltes paraules buides que si mai arribessin al govern no sabrien com complir, el nostre grup sempre ha tingut vocació de govern.

    Els nostres regidors/es han assumit, sense pors ni vacil·lacions, la responsabilitat que comporta estar al govern i prendre decisions.

    Nosaltres tenim molt clar el que toca fer si volem que el poble tiri endavant i estem al govern per aconseguir tot allò que ens permeti viure millor a tots plegats.

    La ciutadania vol que qui estigui al govern vagi per feina i que la feina sigui de qualitat, útil i eficaç. Per això, nosaltres anem per feina, resolent els problemes reals i quotidians de la gent, fent que les coses funcionin i encarant el reptes de futur.

    Nosaltres anem per feina i no tenim temps per a entrar al joc dels professionals de la demagògia, que només busquen l’atac gratuït i l’enfrontament permanent.

    Es diu que fa més soroll un arbre quan cau que un bosc quan neix. Doncs bé, mentre d’altres només estan pendents de si cau algun arbre, el nostre grup continuarà treballant des del govern perquè el bosc que hem fet néixer amb l’ajut de tots vosaltres no deixi de créixer.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.11.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^