Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC- Desembre 2016
  • El passat 21 de novembre es complien 16 anys que va ser assassinat vilment Ernest Lluch.

    «El socialisme és portar la màxima llibertat, la màxima igualtat i la màxima fraternitat possibles a les persones que viuen en societat. Per aconseguir-ho no n’hi ha prou amb polítiques públiques, sinó que també cal que la moral i l’ètica de les persones canviïn paral·lelament. Hem de canviar les coses, però també hem de canviar les persones.» Ernest Lluch (1937-2000). Home de pau i de diàleg.

    Lluitem per defensar el seu magnífic llegat, impulsar la sanitat pública universal. Avui les polítiques de Mariano Rajoy la volen desmantellar a marxes forçades i des de l’actual govern de Catalunya s’obliden d’ella als seus
    pressupostos, d’augmentar les partides destinades a Sanitat, entre altres partides socials, però no s’obliden d’incrementar les partides per a l’augment dels seus sous.

    Mai ens oblidem dels qui van donar la seva vida en defensa de les llibertats. Símbol del diàleg, de l’acord entre ens diferents i dels millors valors progressistes.

    Intel·lectual compromès i polític valent, et van arrencar de les nostres vides, però no de la nostra memòria. Sempre Ernest Lluch.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^