X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PP - Febrer 2017
  • Benvolguts vilatans,

    Estem, a nivell general i global, en situació de proposar i realitzar col·laboracions; la unitat fa fort el més dèbil; és per això que el Partit Popular de Sant Vicenç, en la mesura en què li és possible, dins del seu àmbit municipal, aposta fermament en aquesta línia.

    La divisió i les oposicions destructives no porten enlloc, per la qual cosa nosaltres seguirem en la línia portada fi ns al moment, i més reforçada si s’escau, amb el govern actual, per la bona harmonia i entesa i sobretot la bona gestió del govern actual.

    Volem fer especial menció d’un tema que ens preocupa molt al nostre partit i entenem que a molt bona part de la ciutadania: el civisme. Malauradament, hi ha una certa falta de civisme per part d’una minoria de ciutadans; per posar-ne exemples, podríem dir: mal ús de les zones de contenidors, defecacions de gossos, gossos sense lligar, conduccions temeràries per part d’alguns conductors, etc. Demanem a la Policia Local mà dura amb l’incivisme i que es sancioni qui no compleixi les normes establertes. Ens oferim al govern amb la nostra participació i plena col·laboració per poder
    acabar o almenys minimitzar els actes incívics al nostre poble.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.02.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^