Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Convergència - Agost-Setembre 2017
  • En el ple de juliol, Jacobo García-Nieto va deixar de ser regidor de l’Ajuntament per motius familiars. Tenim bones paraules cap a ell. Creiem que ha estat un bon regidor, una persona conciliadora i dialogant, que ha treballat en favor del poble. Les seves relacions amb l’equip de govern han estat cordials i ens ha donat suport en moltes ocasions i en assumptes cabdals per al municipi.

    Aquesta bona entesa demostra que en política és possible assumir la pluralitat i obrir camins d’entesa entre diferents darrere d’un objectiu més gran que els interessos de partit. D’això se’n diu fer política amb les mans lliures per aparcar les diferències i sumar esforços, i amb el cor robat per Sant Vicenç i la seva gent.

    En aquests anys hem fet molt, però queda molt per fer, i cal continuar apostant per aquest tipus de política de mans lliures i cor robat que suma, que estén ponts, que obre camins i que, en definitiva, ens permetrà encarar els reptes i les oportunitats que tenim per endavant.

    Des d’aquí, volem agrair el suport d’en Jacobo García-Nieto i li desitgem la millor de les sorts en aquesta nova etapa de la seva vida.

    Aprofitem també per a desitjar-vos un bon estiu i una molt bona Festa Major!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.08.2017

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^