X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PP - Gener 2018

  • Aquest mes de desembre és un mes molt important per al futur de la nostra terra. Quan surti aquest article ja s’hauran celebrat les Eleccions del 21-D per tenir un Govern de la Generalitat que ens doni estabilitat i seguretat per al futur.

    Tornant a la política municipal, que és el que està a les nostres mans per poder treballar, tenim també un mes de desembre molt important, en el qual s’han d’aprovar els Pressupostos per al 2018; també quan surti el present article ja sabrem si han sortit aprovats o denegats.

    Des del PP de SVM ja ens hem pronunciat respecte de la nostra decisió a l’Equip de Govern: el PP hi donarà suport i el seu vot favorable si es modifica la partida inicial destinada a inversions, referent al sistema de videovigilància (càmeres de seguretat); inicialment hi ha una partida de tan sols 10.000 €, sobre unes inversions totals de més d’1.400.000 €.

    Nosaltres prioritzem la seguretat per davant de tota la resta. Esperem que modifiquin aquesta partida i poder votar-hi favorablement i contribuir a l’aprovació dels pressupostos per al 2018 i, sobretot, a la seguretat del nostre poble i dels nostres veïns; per a nosaltres això és el més important.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.01.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^