Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Abril 2018

  • En el darrer ple municipal el grup del PSC va intervenir per parlar d’habitatges assequibles, i vam manifestar que no donaríem suport al nou POUM si no hi ha una previsió de reserva de sòl públic per a la construcció de nous habitatges de protecció oficial, habitatges que haurien de complementar els més de doscents que ja hi ha fets en etapes anteriors i que ara donarien sortida a la nova demanda que fan els joves del nostre poble i altres persones que tenen necessitat d’accedir a un habitatge digne.

    No volem fer un discurs ni un plantejament demagogs ni apuntar-nos al carruatge de l’oportunitat: hi ha demanda d’habitatge públic, i entenem que des del Govern municipal i des de l’oposició hem d’actuar amb responsabilitat.

    Tenim l’oportunitat d’oferir un percentatge determinat per a possibilitar la construcció d’habitatge de protecció oficial i encaminar-nos a fer polítiques públiques d’habitatge.

    Invertim els esforços i el temps a ser resolutius, a pensar en les necessitats de la gent, i serà així i només així que la política serà entesa com una eina de transformació i de progrés al servei de tot el nostre municipi.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.04.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^