Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Juny 2018

  • Onze anys fa que el Club de Futbol Santvicentí endegà un projecte amb la Fundación Vicente Ferrer a l’Índia. Cada any un grup d’entrenadors i algun vilatà s’afegeix a l’expedició de deu dies de durada, en què de manera solidària els expedicionaris aporten el seu granet de sorra per contribuir a crear una societat més justa, igualitària i respectuosa a través del foment de l’esport i els seus valors a les classes socials més desprotegides.

    Enguany he tingut l’honor d’acompanyar de nou l’expedició i poder valorar la gran tasca humana que realitzen els membres del CF Santvicentí i la Fundación a través dels voluntaris en múltiples projectes (construcció de cases, funcionament d’escoles, hospitals, tallers, apadrinaments, comerç just...).

    Aquesta grandesa humana és la que fa un món millor i és la que ha de respirar Sant Vicenç amb implicació i ajut als altres. Tenim grans persones entre nosaltres, joves i grans units per a conviure amb diàleg, ajut, coherència i respecte cap als altres, també valors republicans.

    El dia 21 de juny el CF Santvicentí farà un sopar benèfic al poble amb l’objectiu de recaptar diners per a fer cases a l’Índia per al 2019, per a tothom que hi vulgui assistir.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.06.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^