Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Març 2019

  • El primer, fer poble

    S’apropen les eleccions municipals del mes de maig i, com ja vàrem anunciar, 9SV s’hi tornarà a presentar. Des de fa uns dies, hem obert un procés per a recollir les candidatures de les persones que, sent o no sent militants de 9SV, es vulguin presentar com a alcaldables al capdavant del nostre partit. Aquest procés finalitzarà el dia 11 de març i aleshores s’obriran les jornades de preparació de les candidatures rebudes, que durarà fins al dia 14.

    El divendres 15 de març, els candidats presentats es reuniran per tal d’arribar a acords previs. Amb un acord tancat (en cas que no n’hi hagués hauríem de fer un procés de primàries), tenim previst proclamar el candidat o la candidata en l’assemblea que farem el dissabte 16 de març al centre cívic del nostre municipi.

    Un cop tinguem el/la nostre/a candidat/a proclamat/da, iniciarem les accions adients per a enfocar la campanya com sempre hem fet, amb propostes socials i en benefici dels vilatans, pensant en els nostres nens, el nostre jovent, les famílies, la gent gran... Tots tenen necessitats diferents i per a tots estem disposats a treballar.

    Això sí: sempre, tenint en compte que el primer serà fer Sant Vicenç, serà fer poble.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.03.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^