Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Març 2019

  • El 24 de febrer, ERC de S. V. vam presentar la Laia Sorribes com a candidata a l’alcaldia de Sant Vicenç de Montalt per a la propera legislatura. A ERC apostem per la igualtat, els serveis i la justícia socials, la transparència, la defensa dels valors democràtics, el medi ambient, la sobirania del poble català i molts altres valors republicans que defensem amb paraules, idees i fets arreu del nostre territori.

    Amb aquests valors, el nostre equip i la nostra candidata, farem de Sant Vicenç un poble per a tothom i un ajuntament més proper a la gent. Aquest és el repte d’ERC encapçalat per la Laia Sorribes, que va venir ara fa 23 anys a viure al nostre poble, on han nascut els seus tres fills, on ha estat activa i compromesa en diverses entitats del poble com la Junta del Bàsquet 3 Viles, l’AMPA del Sot del Camp —encarregant-se’n de l’hort— i l’AFA de l’Institut Esteve Albert, de la qual ha estat tresorera durant sis anys.

    La Laia s’estima el nostre poble i hi gaudeix sempre que pot caminant per la muntanya, anant al gimnàs i cantant en corals com El Delme i, actualment, a Som Veus.

    Com veieu, una persona que desprèn humilitat i tenacitat alhora que té per objectiu fer un poble millor i més sostenible.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.03.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^