X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article C's - Abril 2019

  • Com a balanç de l’actuació de C’s en aquest municipi volem recordar que hi havíem vingut per tractar temes municipals i allunyar-lo de l’obsessió nacionalista també a la política
    municipal. No dedicar recursos personales y económicos más que para la resolución de los problemas del pueblo y la mejora de la calidad de vida, que, en definitiva, son los problemas de los ciudadanos y sus familias.

    A lo largo de estos años hemos defendido que la Administración esté al servicio del ciudadano y no al revés, el interés público, la eficacia, equilibrio presupuestario y sostenibilidad medioambiental.

    Desde C’s en St. Vicenç hemos trabajado para la mejora del pueblo en general sin mirar a quién se vota o dónde vive o qué bandera defiende; hemos demostrado que estamos por el diálogo constructivo desde la democracia, la ley y la neutralidad institucional.

    Aviat els vilatans hem de decidir si volem un ajuntament al servei de tots o només d’una part, que es facin polítiques econòmiques i socials per l’interès comú o pensant només en símbols patriòtics, amb rauxa o amb seny, o si volem representants nets o d’altres amb l’honorabilitat pública seriosament compromesa.

    ¡Buen mes de abril y feliz día de St. Jordi!


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.04.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^