Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Junts X SVM - Gener
  • Un any més, amb l’arribada de les festes nadalenques, hem pogut gaudir de la Fira de Nadal, amb les parades i els tallers infantils que han omplert la plaça del Poble, el carrer Major i el carrer Sant Antoni de gaudi i esperit nadalenc durant tot un cap de setmana.

    També s’ha inaugurat el Pessebre Monumental, al Casal de Cultura, on es pot visitar fins al 22 de gener durant els caps de setmana i dies no laborables.

    Els Amics dels Pessebres han fet una feina espectacular, com ja ens tenen acostumats. Aquest any, amb el títol «La llegenda del pantà», s’hi tracta el tema de la sequera que pateix el nostre territori, demostrant no només tenir una gran sensibilitat envers un problema que ens afecta greument —i que hauríem de tenir més present—, sinó que també ens ensenyen que és possible fer una tasca de sensibilització d’un fet tan actual com aquest mitjançant una tradició tan arrelada a casa nostra com és la representació del Naixement.

    Els nostres Amics es mereixen tot el reconeixement del món per la dedicació, la passió i la gran capacitat d’innovació que demostren any rere any. I, com cada any, insisteixen que els falta gent per a col·laborar-hi. Des d’aquí, us hi animem!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.01.2023

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^