X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
8 persones reforçaran el planter de treballadors municipals a través dels Plans d'Ocupació

L'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Duran, van donar la benvinguda el passat divendres 15 de juliol a les 8 persones que s’incorporen a treballar a l’Ajuntament per reforçar serveis d’interès per a la ciutadania.

Plans ocupació 2016L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt compta, des d'aquest mes de juliol amb set nous treballadors eventuals, als quals s'hi afegirà un vuitè durant el mes de setembre, fruit del procés de selecció dels Plans Ocupacionals 2016.

La convocatòria oberta pel consistori santvicentí està finançada per la Diputació de Barcelona amb 80.000 euros i ha permès la incorporació de 5 operaris per a la Brigada Municipal, 1 agent Cívic adscrit a l’Àrea de Medi Ambient i 2 auxiliars administratives que reforçaran l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i l’Àrea de Serveis Generals de l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquests Plans Ocupacionals és oferir llocs de treball als col·lectius amb més vulnerabilitat i en risc d’exclusió i millorar les possibilitats d’inserció laboral posterior dels que hi participen.



Plans ocupació 2016En aquest sentit, en les contractacions s’han prioritzat joves que s’inicien en el món laboral i aturats de llarga durada, sobretot dones i majors de 45 anys, la majoria dels quals han exhaurit la prestació per desocupació o subsidi.

Durant els sis mesos de contracte, els nous treballadors municipals es formaran dins de la jornada laboral. L'objectiu és que els participants puguin adquirir experiència professional i millorin la seva qualificació professional combinant el treball amb la formació.

Tanmateix, els Plans Ocupacionals suposen un benefici per les persones contractades i pel municipi ja que tots els treballs desenvolupats incideixen en la millora del serveis que l’Ajuntament ofereix a la ciutadania.

Destacar que aquestes 8 contractacions no són un fet aïllat i se sumen a les que han facilitat la incorporació aquest estiu de 23 joves, dels quals 20 estan realitzant tasques de monitoratge a les Activitats Esportives d’Estiu i 3 d’operaris a la Brigada Jove. D’altra banda, la Brigada Municipal també veu incrementats els seus efectius amb la recent contractació d’un oficial primera electricista i la de dos nous operaris que s’incorporaran en breu. Ja per acabar, un cop finalitzar el procés selectiu que està en marxa, l’Àrea de Promoció de la Vila comptarà amb un tècnic/a mig per dur a terme la implantació del programa de foment del comerç i del turisme de Sant Vicenç de Montalt.


Monitors esportius     Brigada Jove 2016

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.07.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^