X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Al setembre torna el Forma't amb un nou taller sobre resiliència motivadora

Taller formació llimones_llimonadaSi la crisi et dóna llimones, fes llimonada, sota aquest títol, la Regidoria de Promoció Econòmica organitza, en el marc del programa Forma’t 2016, un nou taller gratuït amb l'objectiu de donar eines i recursos per fer front a les adversitats, i aprendre a ser resilient adaptant-nos al que ens envolta.

El taller,  impartit per Roser Sellés de Coaching & PNL, es realitzarà els propers dies 19, 21 i 23 de setembre, de 9 a 13h, al Centre Cívic El Gorg. Les inscripcions són obertes a través d’aquest formulari.

Quina és la teva actitud davant l’adversitat? En què et bases a l’hora de trobar solucions? Què fas si la vida et dóna llimones? Com ampliar perspectives i ser més creatiu/va? Cal reinventar-se?

Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada és un taller eminentment pràctic i interactiu, que pretén que cadascú trobi recursos per fer front a les dificultats i ser resilient a partir d'una actitud positiva, d'obertura al canvi, d'ampliar perspectives, d'enfocar solucions i sobretot de ser conscient de la responsabilitat individual i compromís necessaris per passar a l'acció i aconseguir-ho.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.07.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^