X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç rep un reconeixement pel seu compromís amb la formació de treballadors a l'atur

Fundació MaresmeEl Servei d’Ocupació de Catalunya ha reconegut el compromís social de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb la tasca de formar treballadors/es qualificats/des en un entorn de treball especialment adient per a les pràctiques de formació professional.

El reconeixement és fruit de la tasca que està duent a terme la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), i que persegueix facilitar l’acolliment en pràctiques en diversos serveis municipals de persones aturades del municipi, que han cursat Formació Ocupacional impartida pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Altres actuacions impulsades per l’Ajuntament, que també ha valorat el SOC han estat el conveni de col·laboració signat amb la Fundació Maresme Discapacitats per donar suport a la inserció de persones amb discapacitat i/o malaltia mental i la col·laboració amb l’Institut Esteve Albert per a l’acolliment d’alumnes de Batxillerat que han de fer estades a l’empresa, una matèria específica que té com a objectiu fer conèixer als alumnes la realitat del món laboral.

Les persones formades pel SOC i els alumnes de l’estada a l’empresa que l’Ajuntament ha acollit en pràctiques han donat suport a les àrees d’Urbanisme i Promoció Econòmica i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Pel que fa a la persona provinent de la Fundació Maresme, ha realitzat les seves pràctiques a la Biblioteca Municipal La Muntala, la qual cosa ha suposat un pas endavant en la seva integració social i desenvolupament personal.

L’objectiu de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació és continuar treballant en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa per facilitar als joves i altres col·lectius del municipi en situació d’atur l’accés i/o la reincorporació al món laboral.


Diploma SOC

Diploma SOC

Fitxer: DiplomaEmpresa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 765.34 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.08.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^