X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nou persones milloren el seu nivell d'anglès gràcies al Forma't

Curs anglès     Curs anglès

Per tercer any consecutiu el programa Forma’t, impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha inclòs un curs intensiu d’estiu per reforçar el domini de l’anglès d’aquelles persones que estan en procés de recerca de feina o dels emprenedors locals que necessiten fluïdesa en l’idioma per desenvolupar les seves activitats comercials i/o empresarials.

El passat divendres 29 de juliol, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va cloure l’edició d’enguany del curs d’anglès de nivell Intermediate que s’ha realitzat durant els mesos de juny i juliol al Centre Cívic El Gorg i que ha comptat amb 9 participants del municipi.

Durant l’acte, l’alcalde a més d’agrair la participació als 9 alumnes que han seguit el curs també va aprofitar per copsar les necessitats tant de les persones aturades com dels emprenedors que lluiten per internacionalitzar les seves activitats, i els va lliurar els certificats d’aprofitament del curs.

Aquesta proposta formativa, impartida per Víctor Collet,  ha estat molt ben valorada en els qüestionaris de satisfacció pels participants, la qual cosa encoratja al consistori a seguir apostant per una formació útil i de qualitat.



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.08.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^