X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Jovent de Sant Vicenç fa seva la Festa Major

Activitats jovesL’Espai Jove "El Cau” ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida a les activitats que ha dissenyat per la Festa Major d’enguany i que, gràcies a la implicació del jovent del municipi, lluirà més jove i dinàmica.

Totes les propostes es desenvoluparan a l’aire lliure, són gratuïtes i estan destinades a públics de diferents edats, des dels infants fins als més grans, ja que els jocs i la música no tenen edat i mai és massa tard per començar a jugar o ballar.

Les activitats organitzades per la Regidoria de Joventut amb la implicació directa del jovent arrencaran el divendres 12 d'agost amb una nova edició de la Festa Holi, un esdeveniment que l'any passat va suposar un èxit rotund i que aquest 2016 torna per omplir de nou de color, música i bon ambient el parc dels Germans Gabrielistes. La cita és a les 5 de la tarda.

El dissabte 13 d’agost al matí, un grup de joves santvicentins s’ocuparan de conduir i dinamitzar un conjunt de jocs tradicionals perquè el més menuts de casa també gaudeixin de la Festa Major. On? A l’aparcament de sorra a tocar del Camp Municipal de futbol, a partir de les 10 del matí.

I el diumenge 14 d’agost a la nit, sumant esforços amb la Regidoria de Cultura i Festes, l'Espai Jove col·labora en l'organització d'una de les grans novetats musicals d’enguany: el concert d’Oques Grasses que tindran com a teloners al grup maresmenc Kalabranda, que compta a les files amb el santvicentí  Pol Font Agulló.

Finalment, dilluns 15 d’agots a partir de les 5 de la tarda, els Pins de l’Andreu acolliran una nova activitat dissenyada pels usuaris de “El Cau”: Caça la bandera, un joc d'estratègia, habilitat i rapidesa; una autèntica batalla amb pistoles d’aigua, que consisteix en aconseguir la bandera rival mentre els jugadors intenten esquivar les ràfegues d'aigua de l'equip contrari.

Què us sembla? De tot una mica i una mica de tot perquè infants, joves, grans i més grans puguin gaudir d’allò més amb les propostes més joves i dinàmiques de la Festa Major 2016!


Activitats joves

Activitats joves

Fitxer: ACTIVITATS_JOVES.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.41 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.08.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^