Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament ofereix un servei gratuït de recollida de trastos vells


El servei de recollida de mobles vells (gratuït), electrodomèstics i residu verd (previ pagament) s'ofereix els dilluns, dimecres i divendres -no festius-.

Recollida voluminososLa Regidoria de Medi Ambient ofereix a tots aquells veïns i veïnes que no tinguin la possibilitat de portar els trastos vells a la deixalleria, un servei de recollida de voluminosos a peu de carrer totalment gratuït. Aquest servei personalitzat pretén eliminar els abocaments incontrolats de mobles al carrer.

La recollida d'andròmines és un servei gratuït per als particulars, que es realitza a demanda -amb una limitació d'1m3 - i permet als usuaris desfer-se de mobles, trastos vells o deixalles voluminoses, d'una manera fàcil i còmode. Per fer ús d'aquest servei cal trucat a l'OAC de l'Ajuntament al 93 791 05 11 de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

La regidoria també ofereix la possibilitat de retirar electrodomèstics i restes de jardineria. En aquest cas, s'ha d'abonar una quantitat mínima de 10 euros depenent dels tipus i del volum de residus a recollir.

Deixalleria

L'objectiu de l'Ajuntament de Sant Vicenç és conscienciar els veïns i veïnes de la importància que té fer correctament el reciclatge d'aquest tipus de residus a través de les deixalleries -fixa i mòbil- o bé mitjançant el servei alternatiu que ofereix la Regidoria de Medi Ambient per tal d'evitar els abandonaments a la via pública.

En aquest sentit, el Servei de recollida d'andròmines no es farà càrrec dels mobles vells, electrodomèstics o bosses de residu verd que s'hagin deixat a la via pública sense previ avís. Aquest incompliment no només comporta molèsties per a la resta de ciutadans i una despesa extra que acabem pagant tots, sinó que també pot ser motiu de sanció. Per això, es convida al ciutadans i ciutadanes a col·laborar si s'observa qualsevol persona portant a terme un abocament incontrolat, trucant immediatament a la Policia Local (93 791 04 09) per tal de què s'aixequi acta i es pugui iniciar el corresponent expedient sancionador. Per altra banda, també s'investigaran els residus abandonats amb l'objectiu d'esbrinar les dades dels propietaris.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.10.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^