Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les escoles de Sant Vicenç treballen la igualtat de gènere
S'impartiran tallers a les escoles Sant Jordi i Sot del Camp

Tallers igualtat gènere

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, en el marc de les activitats programades amb motiu del Dia Internacional de la Dona, organitza dos tallers sobre la igualtat de gènere, adreçats als alumes de cicle superior de les escoles del municipi.

L’Associació Candela serà l’encarregada d’impartir les dues sessions del taller ‘No m’estereotipis… jo jugo al que vull!, que es faran el dimarts 7 de març, a l’Escola Sant Jordi, i el divendres 10 de març, a l’Escola Sot del Camp.

A partir  de metodologies participatives i que fomenten la imaginació  dels alumnes, es parlarà dels estereotips de gènere, intentant que entenguin com els afecten i de quina manera els poden superar per escollir allò que els agrada i no allò que diuen que els ha d’agradar pel fet de ser nen o nena.

L’objectiu d’aquests tallers és crear dinàmiques no sexistes entre les nenes i els nens. Identificar els estereotips i les desigualtats de gènere. Sensibilitzar-se  amb les actituds igualitàries respecte als usos del pati de l’escola i les tasques de cura en l’àmbit escolar. Apreciar els referents infantils no estereotipats i aprendre a resoldre conflictes sense fer ús de la violència.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^