X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt apadrina tretze infants a través de la Fundació Vicente Ferrer

Adopcions ÍndiaL´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va aprovar en el Ple del dia 26 de maig de 2016 , amb el vots a favor de CiU, 9 SV, ERC, PP i PSC i l'abstenció de C's, apadrinar tretze dels nens que proposa la Fundació Vicente Ferrer. Amb la formalització d'aquestes adopcions el passat mes de febrer, l'Ajuntament, com a representant dels seus habitants, participa en aquest projecte solidari que treballa contra les desigualtats i la pobresa a l'Índia rural.

Fent-se càrrec de l'apadrinament d'aquests 13 infants, l'Ajuntament fa un gest de responsabilitat i conscienciació, que uneix sensibilitats, ajunta mons i serveix per difondre valors com la solidaritat i la justícia.

La iniciativa d'apadrinaments que impulsa la Fundació Vicente Ferrer es desenvolupa entorn de quatre grans desafiaments: la discriminació per motius de casta, els matrimonis infantils, el treball infantil i la desnutrició crònica. Segons la fundació, la discriminació per motius de casta afecta 165 milions de persones, 13 milions de nens i nenes han de treballar per subsistir, i el 47% de les nenes són obligades a casar-se abans dels 18 anys.

Per a la Fundació, apadrinar un nen és canviar-li el present i reescriure-li el futur. Per això, l'Ajuntament de Sant Vicenç, en nom de la seva població, ha volgut posar el seu granet de sorra per poder aconseguir que els infants del país puguin anar a l'escola i, fins i tot, evitar que s'hagin de casar en edat escolar.

A través de la Fundació Vicente Ferrer garanteixen el seguiment i el contacte amb cada nen o nena apadrinats per mantenir a l'Ajuntament informat del avanços, l'evolució dels estudis i l'estat de l'infant en cada cas.

  

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^