Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament i l'Associació de la Gent Gran signen un conveni de col·laboració


Miquel Àngel Martínez i Camarasa, alcalde de Sant Vicenç, i Antoni José, president de l’Associació de Gent Gran, van signar el conveni com a representants de cada part. Ho van fer acompanyats de Quico Abril, membre de la Junta Directiva dels Xurravins.

Signatura conveni XurravinsL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l’Associació de la Gent Gran Els Xurravins van signar el passat divendres 31 de març el conveni de col·laboració anual que, entre d’altres qüestions, regula una aportació de 10.126,05€. Són diners que l’Ajuntament atorga a l’entitat a canvi de l’organització d’una sèrie d’activitats destinades als seus associats i també al conjunt de la ciutadania, així com per a finançar altres accions de l’entitat.

El conveni especifica les activitats que l’entitat es compromet a dur a terme, entre les quals hi trobem cursos i tallers, tornejos de billar, futbolí i ping-pong, sortides culturals, sessions de ball, el brindis de Nadal o les propostes incloses en el programa de la Setmana de la Gent Gran. Els Xurravins hauran de justificar les despeses mitjançant una memòria i un balanç econòmic.

Durant l’acte, l’alcalde va agrair ‘la participació de l’Associació de Gent Gran en moltes activitats de l’Ajuntament, demostrant que són joves i grans, grans en majúscules, perquè sempre estan disposats a col·laborar’. Martínez també va voler fer explícit ‘el suport de l’Ajuntament en tot el que calgui per al bon funcionament de l’entitat’ i va felicitar José i tot l’equip de la junta dels Xurravins ‘per la molta i bona feina que duen a terme al capdavant d’una entitat amb un elevat nombre de socis i sòcies i que genera un gran volum d’activitat’.

Per la seva banda, Antoni José, president dels Xurravins es va mostrar ‘molt satisfet per la marxa de l’entitat desprès d’haver agafat les regnes el març del 2015’. José va explicar que ‘s’ha incrementat el número de socis, s’ha millorat el Casal i s’ha ampliat i diversificat el catàleg d’actes i serveis del Casal de la Gent Gran’.

La trobada també va servir perquè l’alcalde formalitzés la seva alta com a soci de l’entitat..

El Casal de la Gent Gran compta amb  415 socis i sòcies, si bé la xifra s’amplia si es compten els usuaris i usuàries d’algunes activitats i serveis. Genera un volum d’activitat molt extens i diversificat, des de les activitats quotidianes al propi local fins a tallers, esport, excursions, xerrades, festes, actes culturals...

Precisament en aquests dies, tant el consistori com l’entitat ja han posat en marxa l’engranatge de la pròxima Setmana de la Gent Gran que tindrà lloc al juliol.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^