X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Campanya informativa als establiments sobre la prohibició de venda d'alcohol als menors

Prohibida venda alcoholL'Ajuntament de Sant Vicenç recorda que la Llei de prevenció i assistència en matèria de substàncies que poden generar dependència preveu sancions als establiments que subministrin alcohol als menors d'edat. Concretament el document apunta que:

  • Ni en els establiments de venda i de consum de begudes alcohòliques, ni en altres llocs públics no és permès de vendre ni subministrar cap mena de beguda alcohòlica als menors de divuit anys.
  • En els establiments de venda i de consum de begudes alcohòliques hi ha d'haver una senyalització en un lloc perfectament visible, de la forma que es determini per reglament, que faci palesa la prohibició de vendre o subministrar begudes alcohòliques als menors de divuit anys.

Amb aquest recordatori, les regidories de Governació i de Sanitat, Salut Pública i Consum volen fer èmfasi en la importància que els menors no consumeixin alcohol per motius de salut i també per mantenir-los lluny del costum de consumir alcohol i insistir en què està prohibida la seva venda ja sigui a bars, establiments públics o llocs que s'autoritzin amb motiu d'esdeveniments.

És per això que l'Ajuntament ha endegat una campanya informativa i de control, adreçada als establiments de venda i de consum de begudes alcohòliques del municipi amb un doble objectiu, d'una banda, per informar-los del contingut de la Llei en matèria de venda d'alcohol a menors i, d'una altra banda, per detectar possibles infraccions de la normativa mitjançant visites de la Policia Local als establiments.
 
L'incompliment d´aquesta Llei suposarà la imposició d´una sanció econòmica a l'establiment que hagi subministrat alcohol a menors, que pot oscil·lar entre els 3.005,07 a 15.025,30 euros.


Consum alcohol

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^