X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arrenca l'Any Palau i Fabre amb un concert de Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida
El concert se celebrarà aquest dissabte 22 d'abril a la Sala Cultural de Caldes d'Estrac.

Concert Maria del Mar BonetEl 21 d'abril d´aquest 2017 n'hauria fet cent que va néixer el poeta Josep Palau i Fabre, mort el febrer del 2008. I és per això que la Fundació Palau i el Departament de Cultura mitjançant la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració d'institucions públiques i privades del país, impulsen tot un any de commemoracions de la seva obra i figura.

Una de les activitats que donarà el tret de sortida a l'Any Palau i Fabre és l'espectacle De vida ardent amb Maria del Mar Bonet, Biel Mesquida i Dani Espasa, que cantaran i recitaran Bartomeu Roselló-Pòrcel i Josep Palau i Fabre. El concert se celebrarà aquest dissabte 22 d'abril, a les sis de la tarda, a la Sala Cultural de Caldes d'Estrac.

De vida ardent es basa en la vida i en l'obra poètica de Bartomeu Rosselló-Pòrcel. Maria del Mar Bonet, qui al llarg de la seva carrera ha musicat dotze poemes del poeta del foc, els cantarà. Biel Mesquida en recitarà d'altres que no han estat musicats.

La passió de Maria del Mar Bonet i de Biel Mesquida cap a un dels poetes més grans, malgrat la seva vida breu, que ha tingut Mallorca els ha impulsat a posar en escena una manera de fer en què convergeix la poesia cantada i recitada amb la vida explicada d´una manera planera perquè pugui arribar el seu missatge poètic a tots els públics.

Les entrades al preu de 10 euros es poden comprar a la recepció de la Fundació Palau o bé al telèfon 93 791 35 93 o fundaciopalau@fundaciopalau.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^