Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç estrena una gran àrea d'esbarjo per a gossos

Àrea d'esbarjo gossosSant Vicenç estrenarà aquest proper dissabte 29 d’abril la primera gran àrea d’esbarjo per a gossos del poble. Es tracta d’un espai tancat d’una extensió de  420 metres quadrats específic per a l’esbarjo de gossos i propietaris, que s’ubica dins dels parc del Germans Gabrielistes.Durant la inauguració, que tindrà lloc a les 11 del matí, l’Associació Amics del CAAD Maresme oferiran un curs de bons hàbits i d’obediència canina i tots els participants rebran un obsequi.

La nova àrea d’esbarjo per a gossos, que està plenament integrada amb el paisatge i el seu entorn, esdevé un espai còmode, agradable i segur per a tots els usuaris, que afavoreix la relació entre els animals i també entre els veïns del poble. Amb una superfície de 420 m2, compta amb arbrat, bancs, papereres i dispensador de bosses, elements de joc especials i un abeurador per als gossos. Està ubicada al parc del Germans Gabrielistes, a tocar del camí del Padró, en una zona àmplia, plana i assolellada.

El projecte ha comptat amb una inversió d’uns 36.000 euros, i també ha inclòs la neteja i adequació del terreny, la construcció d’un mur de contenció i la instal·lació de tanques i portes per evitar la fugida dels gossos.

L’habilitació de l’àrea d’esbarjo per a gossos s’inclou en el projecte global de millora del parc dels Germans Gabrielistes que té per objectiu que aquest pulmó verd  de quasi 4 hectàrees, esdevingui un nou punt d'esbarjo i trobada per a la ciutadania, on s'hi puguin realitzar activitats de caire cultural, lúdic i festiu.

Amb l’objectiu de promoure la tinença responsable d’animals, la posada en marxa de l’àrea d’esbarjo per a gossos anirà acompanyada del desplegament d’una campanya d’informació i sensibilització per donar a conèixer el nou espai i difondre consells i bones pràctiques sobre tinença responsable d’animals de companyia. La campanya es durà a terme entre el 15 de maig i el 15 de juny.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^