X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Gran èxit de participació a la 6a Mostra d'Entitats de Sant Vicenç


Un any més, l'avinguda Toni Sors es va tornar a omplir de santvicentins i santvicentines que no van voler deixar escapar l'oportunitat de conèixer de primera mà el ric teixit associatiu del municipi. Amb la participació d'una vintena d'entitats del poble i una àmplia representació de serveis municipals, la jornada va servir per visibilitzar i promoure l'activitat que fan dia rere dia.

Vegeu totes les fotos de l'esdeveniment en aquest  ENLLAÇ 

6a Mostra d'EntitatsSota un sol de justícia, el passat dissabte l'avinguda Toni Sors va tornar a quedar petita per celebrar la 6a Mostra d'Entitats, una cita que s'ha convertit en la gran plataforma de l'associacionisme santvicentí. Des de primera hora de la tarda, una trentena d'estands van servir per exhibir bona part del patrimoni cultural, social, solidari i esportiu del municipi.

Però a la mostra d'enguany, no tan sols hi havia estands, sinó també un munt d'activitats. Durant tota la tarda, tant a l'escenari com als diversos estands, també s'hi van realitzar tot un ventall d'activitats per a tots els públics: des d'exhibicions de sevillanes i flamenc, fins a demostracions de puntes de coixí, conta contes, lectures de poemes, mostra de gossos de caça, pràctica d'escalada en un rocòdrom, de golf o de xuts a porteria, tastets de paella i carn de caça,  intercanvi de punts de llibre, actuacions musicals i a l'espai dedicat a la salut es feien mesuraments de la pressió i el sucre. La jornada va cloure amb un pica pica popular.




6a Mostra d'EntitatsTot plegat, va dur tothom a parlar ‘d'èxit´, tant pel que fa a la gran participació de la ciutadania com al variat i complert programa de propostes lúdiques i d'oci, dissenyades per les entitats i que van tenir molt bona acollida entre el públic.

Precisament, així ho ha afirmat Amadeu Clofent, regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, que ha assegurat que 'cal estar molt satisfets del teixit associatiu' del municipi i ha recordat que 'jornades com aquesta són d'allò més importants per tal de donar a conèixer la feina que fan les persones que hi prenen part de forma desinteressada'.

D´una forma molt similar s'ha expressat l'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, que ha recalcar que 'aquesta cita demostra que Sant Vicenç és un poble participatiu, acollidor, i que té molt clar la importància del verb col·laborar' i ha afegir que 'la gent ha acabat contenta, satisfeta i gaudint de la Mostra'.



6a Mostra d'Entitats     6a Mostra d'Entitats





OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^