X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per la diada central de la Festa Major d'Estiu

Passejada geganteraTot a punt per celebrar dimarts 15 d'agost la diada central de la Festa Major d´Estiu en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció. A partir de a les 10 del matí tindrà lloc la repicada de campanes i el llançament de coets per anunciar l'inici dels actes centrals de la Festa d'enguany, i mitja hora més tard, el pati porxat de l'Ajuntament acollirà la trobada de tots els participants al seguici popular. Seguidament, se celebrarà l'anada o l'ofici amb el seguici festiu amb els membres del consistori, les autoritats convidades d'altres municipis veïns, la Colla de Geganters amb els gegants Bòbul i Margaridassa, el gegantó Toni Sors, el grup de capgrossos i els seus grallers i timbals, i tothom que vulgui afegir-s'hi.

A les 11 del matí, l'Església de Sant Vicenç acollirà la Missa Solemne amb l'actuació de l'Orfeó Parroquial El Delme. El vermut popular i la ballada de sardanes amb la Cobla Premià a la plaça del Poble posaran el punt i final als actes previstos durant el matí.


Orfeó Parroquial El Delme     Cremat

I ja per la nit, a partir de les 21.30 hores, a la platja de Sant Vicenç, la cantada d'havaneres amb el grup Port Bo, el rom cremat que ens prepararan els amics de la Petanca a l'estil dels vells pescadors i el castell de focs, baixaran el teló dels actes del dia de la Mare de Déu de l'Assumpció.

I recordeu, el proper dissabte 19 d'agost, a partir de les 11 de la nit, a Montaltpark posarem punt i final a la Festa Major d'Estiu '17 amb la música per ballar del grup Genion´s.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.08.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^