X
Crida voluntaris Festa Halloweeen
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els  més petis aprenen què els pot oferir la biblioteca
Aquest és el tercer any consecutiu que el personal de La Muntala s´ocupa de formar els escolars de la vila, des d´Educació Infantil fins a 6è de Primària, en els diferents usos i serveis que els ofereix la Biblioteca amb la finalitat que, en acabar l´Educació Primària, tots els escolars sàpiguen moure´s i buscar informació pels diferents espais.

Dies enrere, els alumnes de P3, P4 i P5, del CEIP Sant Jordi, van visitar la Biblioteca per buscar informació sobre un treball que estaven fent a l´aula. Cada classe va treballar un tema, els conills, els planetes, els dofins o la xocolata i el personal de La Muntala va preparar informació al respecte. D´una banda hi havia els contes i de l´altra, el que els bibliotecaris anomenen llibres de coneixements que presenten la informació de forma molt gràfica i amb il·lustracions perquè sigui fàcil d´entendre.

Cada sessió de formació, d´una hora de durada, s'iniciava amb una petita explicació i, tot seguit, la classe es dividia en dos grups, un consultava llibres i l´altre buscava imatges relacionades amb el tema a Internet.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.04.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^