X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nova cita amb el jovent per elaborar el Pla Local de Joventut
La trobada es farà el dimarts, 19 de desembre, a les 19h, al Centre Cívic El Gorg


La sessió participativa  és oberta a  nois i noies de 17 a 30 anys interessats que vulguin prendre part en el disseny de les polítiques adreçades al col·lectiu de joves de Sant Vicenç.

Reunions Pla Local JoventutLa Regidoria de Joventut té en marxa el procés de renovació del Pla Local de Joventut de Sant Vicenç de Montalt per avaluar, planificar i actualitzar les polítiques de joventut del nostre municipi pels propers 4 anys i ho està fent amb la col·laboració i implicació dels mateixos protagonistes. Per aquest motiu, durant els mesos d’octubre i novembre es va convidar els joves a participar en una enquesta, que es va distribuir a l’Institut Esteve Albert i que també es podia respondre online, i en dues sessions participatives per copsar les seves opinions.

Un dels objectius es seguir treballant amb el jovent per garantir que l’elaboració del nou Pla Local de Joventut compti amb la màxima participació d’aquest col·lectiu i en aquest sentit ha programat una nova trobada, adreçada a nois i noies d’entre 17 i 30 anys perquè puguin expressar les seves inquietuds, les seves necessitats, puguin plantejar preguntes i aportar noves idees, que serviran per a redactar el projecte final.

La sessió estarà dinamitzada per l’empresa Mirada Local i es durà a terme el proper dimarts 19 de desembre, a les 19h, al Centre Cívic El Gorg.

Us animem a participar-hi perquè ens ajudeu a dissenyar les polítiques de joventut dels propers anys.


Trobada Pla Local Joventut SVM

Trobada Pla Local Joventut SVM

Fitxer: TROBADA_PLJ.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 573.62 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^