X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els centres educatius de Sant Vicenç li canten al Nadal

Festival de Nadal

Les escoles Sant Jordi i Sot del Camp i l'Institut Esteve Albert ens felicitaran aquests dies el Nadal amb els tradicionals festivals que, un any més, ompliran de gom a gom el Centre Cívic El Gorg. Una cita multitudinària amb molta música, nadales i sorpreses, amb què alumnes, mestres i famílies ens desitjaran unes bones festes i un feliç 2018.

L'actuació dels nens i nenes de l'Escola Sot del Camp tindrà lloc el dimecres dia 20, al matí. Per la seva banda, els alumnes de l'Escola Sant Jordi pujaran a l'escenari del Cívic també el dimecres, però a la tarda. Divendres dia 22, al matí els joves de l'Institut Esteve Albert prendran el relleu i tancaran amb el seu festival unes jornades ben especials. L'emoció dels alumnes d'actuar davant tantes persones, l'alegria dels pares i mares de veure els seus fils i filles...

Els menuts de l’Escola Bressol Municipal els Garrofers també tindran la seva celebració nadalenca amb un seguit d’activitats que es duran a terme el divendres dia 15, a la tarda a la mateixa escola. I l’Escola Municipal de Música L’Oriola li donarà la benvinguda a les festes nadalenques compartint cançons i músiques amb un concert al Centre Cívic El Gorg el dissabte dia 16, a la tarda i diverses audicions a la seu de l’escola ( dilluns dia 18, a la tarda) i al Centre Cívic El Gorg (dimarts dia 19, a la tarda).

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol felicitar les escoles Sant Jordi i Sot del Camp, l'Institut Esteve Albert, l'Escola Municipal de Música L'Oriola i l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers per contribuir amb les seves iniciatives a fer Nadal a la vila i vol reconèixer l'esforç que infants, joves i mestres fan per sorprendre un any més a tots els assistents als diversos actes que organitzen amb motiu de les festes nadalenques.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^