X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest cap de setmana viu el Carnaval a Sant Vicenç!
Ja teniu les vostres disfresses a punt?


La rua de Carnaval d'enguany arrencarà a les 5 de la tarda a la plaça del Poble i finalitzarà a la pista annexa del pavelló on hi haurà berenar amb animació.


CarnavalSant Vicenç ultima els preparatius del Carnaval 2018, una de les festes més participatives i esperades de l’any. Les activitats programades per la Regidoria de Cultura i Festes segueixen la línia de l’edició anterior, prioritzant en tot moment la participació popular i la col·laboració amb el teixit associatiu del poble.

La festa de Carnaval, pròpiament dita, arrencarà el dissabte 10 de febrer amb l’acte més esperat, la rua, que començarà a les 5 de la tarda a la plaça del Poble i recorrerà diversos carrers del Nucli Històric fins a finalitzar a la pista annexa del pavelló, on hi haurà berenar amb animació amb entrada gratuïta. Grans i petits us podeu sumar a la rua amb les vostres disfresses.





Pedalada Carnaval Els actes del programa d'enguany, finalitzaran el diumenge 11 de febrer, amb la Pedalada Popular. A les 9.30h es donarà la sortida des de l’avinguda Toni Sors. La pedalada es de dificultat baixa perquè pugueu fer-la en família i només cal que vingueu disfressats. Abans de sortir us donaran globus perquè pugueu guarnir les vostres bicicletes i també podreu gaudir d’un esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra. Us hi podeu inscriure presencialment a l’OAC de l’Ajuntament o bé trucant al telèfon  93791 05 11.

Aquestes propostes s’acompanyaran de les activitats i les rues protagonitzades per les escoles que tindran lloc el divendres 9 de febrer a la tarda i el ball de disfresses que celebrarà l'Associació de Gent Gran Els Xurravins el diumenge 25 de febrer, a les 6 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg.




Carnaval 2018

Carnaval 2018

Fitxer: CARNAVAL_SVM_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 110.53 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^