Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç es prepara per celebrar la II Nit de l'Esport


L’entrega de reconeixements s’ha consolidat entre les entitats esportives, que celebraran plegades la finalització de la temporada divendres al vespre al Centre Cívic El Gorg.

Nit de l'Esport

El Centre Cívic El Gorg viurà aquest divendres 29 de juny per segon any consecutiu una festa que té com a únics i absoluts protagonistes les entitats, homes i dones, nens i nenes que practiquen alguna disciplina de caràcter esportiu en aquest municipi. Serà la II Nit de l’Esport, que tindrà lloc a les 8 del vespre, i que una vegada més no té cap altre objectiu que reconèixer l’esforç i la tasca que desenvolupa tot aquest col·lectiu.

Seguint la mateixa línia que l’any passat, l’esdeveniment comptarà amb la massiva participació de representants del món esportiu local, i per això la previsió és que el teatre del Centre Cívic s’ompli per veure com van passant per l’escenari els i les esportistes que rebran els reconeixements que s’han previst.

Es recompensarà l’esforç tant a títol individual com col·lectiu de les entitats esportives que han presentat les respectives candidatures lliurament triades.

Les diferents autoritats s’encarregaran d’anar lliurant els trofeus als premiats, i un cop enllestida l’entrega de premis, hi haurà una segona part en què s’oferirà un refrigeri.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^