X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament rep el distintiu 'Compromís Biosphere' pel seu model de turisme sostenible i responsable


La platja ha rebut la distinció que atorguen la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i l’Institut de Turisme Responsable.

Guardons Biosphere 2018




L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va rebre el passat 7 de març el distintiu a l’adhesió del 'Compromís per la sostenibilitat Biosphere' per la promoció del turisme sostenible i responsable a la platja del municipi. Unes distincions que atorguen la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Institut de Turisme Responsable. En el transcurs de l’acte, celebrat a Sant Andreu de Llavaneres, es van lliurar distintius a 56 empreses, serveis i destinacions de la comarca del Maresme.

Aquest segell, impulsat a la demarcació de Barcelona per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb l’estret suport del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, reconeix a través de l’Institut de Turisme Responsable (ITR) les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per la sostenibilitat i que segueixen un manual de bones pràctiques. Entre les entitats i destinacions distingides es troben empreses d’allotjaments, restauració, oficines de turisme, museus, agències i platges, com la de Sant Vicenç de Montalt, entre altres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, a través de la Regidoria de Turisme, va començar a treballar en el projecte 'Compromís Biosphere' l’any 2018. Fins a obtenir la distinció s’ha hagut de seguir la metodologia següent: adhesió al compromís, formació, assessorament d’elaboració dels manuals, elaboració del qüestionari i verificació del pla de millora.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^