X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Afectacions al trànsit per obres al carrer Costa Daurada
A partir del dilluns dia 25 de març no es podrà estacionar a la zona afectada per les obres


S’amplia la vorera dels locals comercials, es pavimentarà tot el carrer, se substituirà l’àrea de recollida selectiva per un parterre i s’instal·larà nou mobiliari urbà.


Obres carrer Costa Daurada

Dimarts començaran els treballs de l'obra d’ampliació i millora de la vorera est del carrer Costa Daurada en el tram comprès entre els carrers Costa Brava i del Mediterrani. Les obres es preveu que durin 6 setmanes aproximadament i l'execució del projecte té la complexitat de l'alt volum de trànsit que hi ha a la zona i com es puguin fer els treballs provocant les mínimes molèsties als veïns. L'obra és una llarga reivindicació del veïnat i incorpora importants millores que donaran al carrer un caràcter més afable i funcional i facilitaran la convivència entre les activitats comercials i el trànsit de vianants.


Les obres consistiran en augmentar l’amplada de la vorera situada al costat dels locals comercials, eliminant l’aparcament del costat dret i traslladant i adequant les zones de càrrega i descàrrega al costat esquerre. L’amplada d’aquesta vorera romandrà igual, ja que no registra tanta densitat d’usuaris. 


L’actuació també inclourà la pavimentació del carrer i el trasllat de l’àrea de recollida selectiva de residus situada a la cruïlla del carrer  Mediterrani, convertit aquest espai en un parterre en el qual es plantarà una conífera de grans dimensions. Al llarg del vial es col•locaran arbres, jardineres i altres elements del mobiliari urbà.


L'obra la fa l'empresa Asfaltos Barcino SL  que va guanyar el concurs amb un import de 164.197 € (IVA inclòs). Tanmateix, l’empresa adjudicatària dintre de les millores que va oferir durant la licitació també substituirà un total de 20 fanals per uns de nous tipus vuitcentista com els que hi ha al nucli històric del municipi. D’aquests nous fanals, 6 tindran dos braços amb llumenera i jardineres decoratives i els 14 restants tindran un braç amb la corresponent llumenera. El cost d’aquestes millores és de 36.137 (IVA inclòs) 


Afectacions trànsitAFECTACIONS DE TRÀNSIT

Durant tot el procés de l'obra es mantindrà un sistema d'informació pel veïnat a la mateixa zona d'obres amb cartells  i a través de comunicats al web municipal.

D'entrada, a partir del dilluns dia 25 de març i fins a la finalització de les obres, no es podrà estacionar al carrer Costa Daurada, entre els carrers Costa Brava i Maresme. Tanmateix, s’habilitarà una zona de càrrega i descàrrega al tram de carrer ubicat  entre els carrers Mediterrani i Maresme.


IMPORTANT: Us recordem que a prop de la zona en obres, l’Ajuntament ha habilitat un aparcament públic gratuït amb capacitat per 150 vehicles aproximadament. El trobareu a l’alçada del carrer Costa Daurada 24.





Adectacions trànsit Costa Daurada

Adectacions trànsit Costa Daurada

Fitxer: AFECTACIONS_TRANSIT_COSTA_DAURADA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 171.88 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^