X
Cursa La 5K
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Després de la pluja, es torna a la normalitat
La intensa pluja que va descarregar amb força sobre Sant Vicenç el passat  dilluns, 6 d´agost, va provocar un seguit de problemes a diversos indrets del municipi i va fer que efectius dels cossos de seguretat i de la Brigada Municipal haguessin d´intervenir.

Entre 3/4 de 8 i 2/4 de 9 del vespre, les tapes de clavegueram aixecades i els engolidors de pluvials no van donar l´abast, provocant inundacions a baixos i pàrkings particulars en diversos carrers de la vila: Can Ripoll,  Joan Miró,  Riera del Gorg, Montnegre..., acumulació de sorra que dificultava la circulació dels vehicles i altres incidències viàries.

El pas subterrani de Les Ànimes, que dóna accés a la platja per sota de la via del tren, també es va inundar a causa de la forta cortina d´aigua que va caure. La circulació es va poder restablir l´endemà, dimarts 7 d´agost, després que les bombes i els operaris treballessin tot el matí per evacuar l´aigua acumulada i netejar-ne el llot.

La platja és altre del indrets que ha resultat més afectat a causa de la tempesta, ja que la pluja va malmetre la sorra i va originar vessaments d´aigües pluvials i restes vegetals procedents de la riera al mar. Tot i que, dimarts a primera hora del matí ja s´havien iniciat les tasques de neteja i condicionament, es va haver d´hissar la bandera vermella, que prohibeix el bany, per evitar qualsevol risc per a la salut de les persones.

La Piscina Municipal ha estat un dels equipaments municipals que més ha sofert els efectes de la intensa pluja. L´Ajuntament, després que els Serveis Tècnics efectuessin les primeres valoracions, va decidir tancar temporalment les instal·lacions dementre es duguin a terme les feines de neteja i condicionament dels espais i la reparació de la maquinària afectada.

La mateixa nit del aiguat, així que van saltar les primeres alarmes, els operaris de la Brigada Municipal van començar a actuar en diferents llocs del municipi per tal de netejar les vies de sorra i altres restes que dificultaven el trànsit de vehicles i persones. A banda de les actuacions al pas de Les Ànimes i al carrer Joan Miró, la neteja d´embornals ha estat una tasca prioritària, ja que van quedar tapats de fulles i altra brutícia i calia deixar-los a punt per engolir més pluja, ja que les previsions apuntaven que fins als dimecres, 8 d´agost, podia continuar plovent.

Els Serveis Tècnics de l´Ajuntament han seguit de ben a prop totes i cadascuna de les incidències sorgides a rel de l´aiguat i, juntament amb la Brigada Municipal, estan duent a termes les accions necessàries per tal que es puguin reparar els desperfectes ocasionats per restablir la normalitat en les zones afectades.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Darrera actualització: 24 de juliol de 2008
Publicat el 09.08.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^