X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja podeu donar suport a les propostes dels Pressupostos Participatius 2021-2022


Els suports de la ciutadania marcaran quines propostes passen a la votació final.


SVM PARTICIPA!

A partir del 12 d’abril i fins al 2 de maig, les persones de més de 16 anys que estiguin empadronades a Sant Vicenç de Montalt podran donar el seu suport fins a 2 de les 36 propostes presentades i validades tècnicament en el marc del procés participatiu obert per a decidir en què invertir 100.000 euros del pressupost municipal.

En total s’han recollit 49 propostes de manera telemàtica, a través de la plataforma Sant Vicenç Participa! i en els tallers participatius virtuals que es van realitzar durant el mes de març. Abans de passar a aquesta fase de suports, tècnics municipals han validat que les propostes rebudes s’ajustin a les bases del procés, i 13 n'han quedat excloses per no complir amb els requisits. Després, les 10 que obtinguin un nombre més alt de suports seran valorades tècnicament i passaran a la votació final.

En el cas que, entre les 10 propostes amb més suports hi hagi alguna que no superi la validació tècnica, s’incorporarà per a ser valorada la següent proposta amb més suports i així, fins obtenir les 10 propostes finalistes que passaran a la fase de votació.


Podeu consultar totes les propostes i mostrar els vostres suports en aquest  ENLLAÇ




ENCARA NO T'HAS DONAT D'ALTA A LA PLATAFORMA SANT VICENÇ PARTICIPA? T'EXPLIQUEM COM FER-HO!

Us recordem que per poder opinar, donar suports i votar en el procés de Pressupostos Participatius 2021-2022, cal registrar-s’hi. Us hi podeu donar d’alta a la pàgina https://decidim-svmontalt.diba.cat/ o bé directament a través del web municipal svmontalt.cat/decidim.

En aquest ENLLAÇ trobareu indicacions per poder registrar-vos amb èxit.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^