X
Crida voluntaris Festa Halloweeen
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament reparteix rellotges per a control de l'estacionament en zones vermelles


Els nous rellotges es poden recollir a les oficines de l’Ajuntament i de la Policia Local. També s’han repartit rellotges als comerços locals.

Rellotges horaris


L'Ajuntament de Sant vicenç de Montalt, a través de les regidories de Mobilitat i Comerç, ha dissenyat uns rellotges de control horari per les zones vermelles d’aparcament exprés del municipi.


Tot i que aquestes zones són gratuïtes, estan pensades perquè siguin estacionaments puntuals per facilitar així la rotació de vehicles.  Per aquest motiu és obligatori posar un rellotge al cotxe i senyalitzar l’hora d’arribada a l’aparcament.

Els nous rellotges que són gratuïts es poden recollir a les oficines de l’Ajuntament i de la Policia Local. També s’han repartit rellotges als comerços locals.

Cal recordar que l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt té establert tres zones vermelles d’aparcament als carrers Sant Antoni, de l’Església i Costa Daurada. Aquest tipus d’estacionament exprés permet deixar el vehicle un màxim de 15 minuts, amb la qual cosa es facilita un temps per a realitzar gestions de curta durada.
 
L’horari de les zones vermelles és de 8 a 14h i de 17 a 20h, tots els dies de la setmana.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^