X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Georgina Dalmau i Jordi Mont són els autors del conte d'aquest Sant Jordi


La presentació del conte 'La cama que no volia caminar' tindrà lloc en el marc de la Festa de les lletres, el dissabte 24 d'abril a les 18h al parc dels Germans Gabrielistes, i comptarà amb la presència dels seus autors.

Georgina i Jordi


Com ja és costum cada any, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat un nou conte adreçat als nens i les nenes d'entre 3 i 12 anys, amb la intenció d'oferir una lectura als més petits coincidint amb la diada de Sant Jordi. La publicació, titulada 'La cama que no volia caminar' és obra de la parella formada pels santvicentins Georgina Dalmau, autora del text, i Jordi Mont, creador de les il·lustracions. Aquesta lectura infantil tracta un any més la temàtica local. En aquesta ocasió, el conte ens explica la història de l’Abril, una nena que un dia sense saber per què,  es va trobar que no podia moure una de les cames...


La Biblioteca Municipal La Muntala i la Regidoria de Comunicació s'han encarregat de tenir cura de l'edició d'enguany del conte que està prologat per l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Víctor Llasera. La tirada és de 1.200 exemplars en total, comptant els que es distribuiran gratuïtament entre tots els escolars de P3 fins a 6è primària del municipi, coincidint amb la diada de Sant Jordi.


La cama que no volia caminar

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^