X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Emotiu homenatge a Juan López “el canario”

Homenatge "El canari"

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el C.F. Santvicentí reten un emotiu homenatge a Juan López “el canario” que durant més de 30 anys va formar els jugadors de futbol base del club.

Dissabte, 14 de maig, el bar del Camp de Futbol Municipal Toni Buch va estar batejat amb el nom “El racó del canari”.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Víctor Llasera, i va comptar amb la presència de la vídua, el fill i el nét d’en Juan López.

També hi van assistir una àmplia representació de regidors i regidores del consistori santvicentí i membres de les juntes directives que al llarg d’aquests anys han estat al capdavant del club.


Homenatge "El canari"Juan López Barranco va morir l’1 de novembre de 2014, als 71 anys després d’una llarga malaltia. Conegut amb el sobrenom de “el canario”, va ser regidor del consistori santvicentí i durant més de 30 anys va dur a terme una destacada tasca formativa en les categories de futbol base del C.F. Santvicentí.

Juan López va néixer el 5 de novembre de 1942 a Ceuta. D'esperit inquiet i alegre, des d’un primer moment es va abocar en tot el que tingués a veure amb la vida social, cultural i esportiva de Sant Vicenç. A “el canario” se'l veia sempre en totes les activitats del poble i, molt especialment, en aquelles que tinguessin a veure amb l’esport, el futbol i el C.F. Santvicentí. Amb el seu somriure i el seu bon humor, sempre tenia una paraula amable i un acudit simpàtic per a tothom.



Homenatge "El canari" Homenatge "El canari"

Homenatge "El canari" Homenatge "El canari"

Homenatge "El canari" Homenatge "El canari"

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^