X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Carmen Conde, guanyadora del 14è Concurs de fotografia "Un tastet de Sant Vicenç"

Concurs fotos 2021


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha fet públic el veredicte del concurs de fotografia "Un tastet de Sant Vicenç" d’aquest 2021. Amb temàtica lliure, però relacionada amb el municipi, hi han participat un centenar de fotografies.

El jurat, format per Gina Pórtera i Antoni Buch, ha concedit el primer premi a Carmen Conde per la fotografia "Baila, baila, bailarina". Aquest premi està dotat amb 200 euros. El segon premi, valorat en 100 euros, ha anat a parar a mans de Mireia Vilà per la seva imatge "Un racó de pau". Finalment, Antoni Coll s’ha endut els 75 euros del tercer premi amb l’obra "Gaudint del peu del Montalt".

A banda de les fotografies premiades, el jurat també ha triat les 13 imatges que il·lustraran el Calendari SVM 2022 que arribarà a totes les llars del poble a finals d'any. Carmen Conde fa ple amb tres imatges, de les quals una serà la portada del calendari. Cristina Pablo, Antoni Coll i Albert Parés n'aporten 2 fotografies cadascun i David Pablo, Óscar Arroyo Alex Robert i Clothilde Darries hi estaran representats amb una de les seves imatges.


1r Premi - Baila baila, bailarina de Carmen Conde

1e premi concurs fotos 2021

2n Premi - Un racó de pau de Mireia Vilà

2n premi concurs fotos 2021

3r Premi - Gaudint del peu del Montalt d'Antoni Coll

3r premi concurs fotos 2021

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^