X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'alcalde i la regidora de Gent Gran visiten una promoció d'habitatges tutelats de Taradell

Habitatge tutelat


Adequar i ampliar l’oferta de serveis per a la gent gran de Sant Vicenç de Montalt és una de les línies de treball que vol potenciar la Regidoria de Gent Gran. En aquest sentit, el govern municipal es mostra assequible i amatent a les propostes que se li plantegen des de la Plataforma d’Equipaments pel Futur de Sant Vicenç de l’Associació de Gent Els Xurravins.

Per aquest motiu, fa uns quants dies l’alcalde, Víctor Llasera, acompanyat de la regidora de Gent Gran, Lydia Gerónimo, i de Toni Buch, representant de la Plataforma, van visitar Taradell per conèixer el funcionament d’una promoció d’habitatges tutelats per a aquest col·lectiu, que la Fundació Vilademany conjuntament amb l’Ajuntament de Taradell, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya van inaugurar el passat mes d’abril.

La delegació santvicentina va ser rebuda a l'Ajuntament per l’alcaldessa de Taradell i presidenta de la Fundació Vilademany, Mercè Cabanas, i la regidora de Benestar Social, Lídia Alonso. Posteriorment, es van desplaçar als habitatges tutelats, on acompanyats del director i del president d'honor de la Fundació, Lluís Verdaguer i Josep Munmay, van poder visitar els pisos i les diferents instal·lacions de la promoció i també intercanviar impressions amb les persones que hi viuen. 

Els habitatges tutelats són pisos de lloguer per a inquilins que encara poden tenir cura de la llar amb serveis comuns i un seguiment continuat per part d’un equip de professionals.

Recordar que un dels projectes guanyadors dels Pressupost Participatiu 2021-2022 és l’elaboració d’un estudi per fer habitatge tutelat per a la gent gran amb l’objectiu de preveure les necessitats d’accés a un habitatge a preu social i serveis compartits on puguin viure amb autonomia les persones grans quan ja no poden viure en el seu habitatge habitual.

Habitatge tutelat

Habitatge tutelat

Habitatge tutelat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^