X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Vols participar en el disseny del jocs pintats al terra del carrer Pau Casals?


Fins al 4 de novembre es poden presentar les propostes de disseny dels jocs guanyadors: twister, laberint, 3 en ratlla i circuit de xapes.

Pressupost Participatiu


L’adequació d’una zona de jocs pintats al terra va ser una de les cinc propostes guanyadores del Pressupost Participatiu 2021-2022. Amb aquest nou espai, que s’habilitarà al final del carrer Pau Casals, es pretén que la canalla, a més d’aprendre i divertir-se jugant amb altres nens i nenes, pugui mantenir-se en forma i activa després d’una jornada de classes, extraescolars i deures.

Aquesta actuació també contemplava la implicació de les escoles i, precisament els alumnes de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp són els que han triat tres del quatre jocs infantils que es pintaran: twister, laberint i tres en ratlla. La nova zona de jocs es completarà amb un circuit de xapes, proposta avalada pels promotors del projecte.

Un cop triats els jocs, ara s’obre un període de pluja d’idees perquè es puguin presentar iniciatives de disseny originals dels 4 jocs. Les propostes s’han de presentar per correu electrònic a msalame@svmontalt.cat o presencialment al Casal de Cultura, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. El termini finalitza el 4 de novembre.

Una vegada feta la tria dels dissenys finals, els jocs es pintaran a la zona final del carrer Pau Casal on prèviament s’hauran realitzat tasques de pavimentació.

Per resoldre dubtes i fer consultes, podeu trucar al telèfon 605 43 45 68, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Podeu consultar les imatges dels jocs twister, laberint, tres en ratlla i circuit de xapes en aquest document:


Jocs pintats a terra

Jocs pintats al terra

Fitxer: JOCS_PINTATS_AL_TERRA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 731.88 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^