X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El nou institut de Sant Vicenç, una necessitat, una realitat
La nova creació d´un IES a Sant Vicenç de Montalt, impulsada des de fa anys per la Comunitat Educativa i l´Ajuntament, inicia el seu camí.

escolarsEl projecte de construcció d'un nou institut a Sant Vicenç de Montalt neix d´una necessitat. La necessitat de donar continuïtat a la formació dels nostres nois i noies que acaben l´Educació Primària i que han d´iniciar l´Educació Secundària Obligatòria. L´obertura del nou centre permetrà, que els alumnes de la nostra vila no hagin de desplaçar-se a la població veïna de Sant Andreu de Llavaneres per continuar amb els seus estudis.

D´altra banda, el nou institut acollirà també els alumnes de Caldes d´Estrac que tindran l´adscripció al nostre IES. Aquest va ser l´acord d´acció conjunta, promoguda des del nostre Ajuntament, al qual van arribar els alcaldes de les 3 Viles  amb el Departament d´Educació el passat mes de setembre.

El nou IES és ja una realitat. L´estrenaran, el proper curs 2008-2009, els alumnes que actualment cursen 6è de Primària. Temporalment s´implantaran tres mòduls prefabricats a la zona d´equipaments del Sot del Camp, que acolliran dos grups de 1r d´ESO. Aquests mòduls (2 de 250m2 i 1 de 210m2) comptaran amb 4 aules, 1 menjador-office, laboratori de pretecnologia, aula d´informàtica i despatxos.

El creixement serà progressiu, s´anirà ampliant cada curs escolar fins a completar tots els cursos d´ESO i Batxillerat. Paral·lelament el Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya i l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt desenvoluparan el projecte de la construcció de l´edifici definitiu. El solar en el qual s´hi construirà el nou centre té una superfície aproximada de 7.600 m2 i es troba al costat mateix de l´actual CEIP Sot del Camp.

Per tirar endavant aquest projecte il·lusionant, juntament amb la implicació de l'Ajuntament, cal l´esforç dels futurs alumnes, el suport i la confiança de les famílies i el recolzament  a la tasca professional de l´equip docent.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.03.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^