X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Consell Comarcal concedeix 30 beques a estudiants maresmencs
Presentació de sol·licituds: abans del 10 de juliol
Les sol·licituds, en el cas d´estudiants empadronats a Sant Vicenç de Montalt, s'han de presentar abans del 10 de juliol de 2008 al registre de l'Ajuntament.

AQUÍ  trobareu les bases de la convocatòria

El Consell Comarcal del Maresme vol ajudar econòmicament els estudiants maresmencs que volen accedir als estudis de turisme o de ciències empresarials. Com a incentiu perquè aquests joves segueixin la seva formació a l'Escola Universitària del Maresme (EUM), el CCM atorgarà 30 beques per al curs 2008-2009 consistents en l'exempció del pagament de l'import de la matrícula, valorada en 3.700 euros.

Inicialment, es concedirà una beca per municipi i, en el cas que no hi hagi sol·licitants o la beca corresponent a alguna de les poblacions quedi deserta, l'ajut podrà ser adjudicat a un altre estudiant maresmenc.

Poden accedir a les beques els alumnes que es matriculin a un mínim de 60 crèdits durant el curs 2008-2009 i tinguin una nota mínima d'accés a la universitat de 7 si han cursat batxillerat i de 8 si provenen de CFGS. Els criteris de selecció tindran en compte, en primer terme, els requisits acadèmics (nota de tall dels alumnes), i en cas de no ser possible emetre una resolució perquè, per exemple, més d'un sol·licitant tingui idèntica puntuació, es tindran en compte criteris econòmics de renda i patrimoni familiars.

Publicat el 17.03.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^