X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El dia 8 de maig comença la preinscripció per l'escola bressol municipal
El termini de preinscripció s'allargarà fins el 19 de maig


El període de preinscripció és del 8 al 19 de maig i no se segueix l’ordre d’entrada de sol·licituds per adjudicar plaça, sinó els punts segons els barems establerts per la Generalitat.


Podeu consultar tota la informació sobre el procés d'inscripció i matrícula al web de la Generalitat.



L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt obrirà el proper 8 de maig el procés de preinscripció de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers. Fins el 19 de maig es podran fer arribar les sol·licituds a l’escola.

Per ser admès o admesa a la bressol l'infant ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs. Si el centre té vacants al llarg del curs pot admetre infants a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

Oferta de places

Per al proper curs 2023-2024, l'escola bressol ofereix 8 places per a l’estança de nadons (0-4 mesos), 18 places per a caminants (1-2 anys) i 14 places per a parlants (2-3 anys).


CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

  • Oferta de places escolars: Del 3 al 5 de maig de 2023
  • Presentació de sol·licituds: del 8 al 19 de maig de 2022
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 1 de juny de 2023
  • Presentació de reclamacions: del 2 al 8 de juny de 2023
  • Sorteig del número de desempat: entre el 9 i el 13 de juny de 2023
  • Llista definitiva d'alumnat admès/exclòs: 15 de juny de 2023
  • Període de matrícula: del 16 al 22 de juny de 2023

COM FER LA SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ I QUIN ÉS EL PROCÉS?La presentació de sol·licituds es farà preferentment de manera telemàtica, a través de l’adreça de correu electrònic bressol@svmontalt.cat. Les persones que tramitin la sol·licitud per via telemàtica rebran un correu de confirmació de rebuda.

Per a les famílies que no puguin fer la presentació telemàtica, s'ha organitzat la preinscripció presencial també del dia 8 al 19 de maig a la mateixa escola, sempre amb cita prèvia que podeu demanar per telèfon trucant al 93 791 32 16 (dilluns o dimarts de 12 a 13 hores) o bé dipositant la sol·licitud i la documentació requerida a la bústia de la bressol.

MODEL DE SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ

Un cop acabat el període de presentació de sol·licituds, el centre educatiu estudia cadascuna de les peticions que ha rebut: n'analitza les dades, els criteris de prioritat que les famílies demanen que es tinguin en compte, i també els documents justificatius. Tot seguit, publica la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional. En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem. Serà l’1 de juny. Es podran presentar al·legacions a la llista fins el 8 de juny a través del correu electrònic bressol@svmontalt.cat.

El nombre de places del centre és limitat. Si el nombre de peticions supera el d'alumnes que l'escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. Per fer-ho, s'obté un número per sorteig a partir del qual s'ordenen totes les peticions empatades en punts, tenint en compte el número de desempat que s'ha assignat a cada sol·licitud, que serà entre el 9 i 13 de juny.


MatriculacióDesprés del sorteig, s'elabora la llista ordenada de sol·licituds per a l'assignació de places. Aquesta llista s'elabora tenint en compte les puntuacions de cada sol·licitud, de més a menys. Es publicarà el 15 de juny. Finalment, del 16 al 22 de juny de 2023 es farà la matriculació a l'escola bressol. En cas de no fer-la, s’entendrà que es renuncia a la plaça.

Quina documentació necessito per fer la preinscripció?

  • Formulari de sol·licitud: S'ha de presentar, en tots els casos, acompanyat de la documentació següent:
    • Certificació electrònica de la inscripció de naixement o el llibre de família o altres documents relatius a la filiació.

      Quan l'alumne estigui en situació d'acolliment, el document que cal aportar és la resolució d'acolliment del Departament de Drets Socials.
    • DNI del pare, la mare, el tutor, la tutora o el guardador o la guardadora de fet de l'alumne o alumna.

      Si la persona sol·licitant és estrangera, necessitarà la targeta de residència on consta el NIE o el passaport, i si és estrangera comunitària li caldrà adjuntar el document d'identitat del país membre de la Unió Europea.
    • De manera excepcional, es poden acreditar les dades d'identificació o de filiació de l'alumnat estranger amb el document d'identitat, el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar.
      IMPORTANT: No adjunteu etota la documentació agrupada en un mateix document, cada document (sol·licitud, certificació de naixement, DNI... s'han d'adjuntar per separar)

Podeu trobar més informació sobre el sistema de criteris, el calendari i els terminis de preinscripció o sobre com triar l'escola, al web: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/preinscriute/

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^