X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arriba la II Pedalada Solidària UnzuÉla
L'esdeveniment se celebrarà el diumenge 21 de maig


La finalitat d'quest esdeveniment esportiu és recaptar fons per ajudar a la Fundació Miquel Valls en la lluita i investigació per la malaltia de l'ELA.


El proper 21 de maig Sant Vicenç de Montalt acollirà la II Pedalada Solidària UnzuÉla, organitzada pel Club Ciclista Xurribikers i Kms XL Lupus amb la col·laboració del consistori santvicentí i de la Fundació Miquel Valls. Apadrinada per Juan Carlos Unzué, la pedalada té com a objectiu recaptar fons per ajudar en la lluita i investigació per la malaltia de l’ELA.

La sortida es farà a les 9 del matí des de la zona esportiva i hi haurà un circuit, amb sortida i arribada al mateix punt. Tindrà un recorregut senyalitzat de 27 kms aproximadament i 900 metres de desnivell positiu. Estaran permeses les bicicletes de BTT, ciclocròs, gravel i tàndem. Les bicicletes elèctriques també estaran permeses

Les inscripcions (19 euros) es tancaran el dia 18 de maig. L'horari d'entrega de dorsals serà el dia anterior (20 de maig) a la tarda al Centre Cívic El Gorg de 16.30 a 19.30 h i el mateix dia de la UnzuÉla (21 de maig) des de les 08:00 h i fins a 15 minuts abans de la sortida. 

La Pedalada Solidària UnzuÉla també ha activat l’opció del Dorsal Solidari.

Inscripcions: https://www.rockthesport.com/es/evento/unzuela-2023

Més informació: https://planetoutdoorexperiences.com/eventos/pedalada-solidaria-unzuela/



Unzuéla 2023

 

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^