X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Eva Sans, TOP-10 mundial en triple salt


L'atleta santvicentina va aconseguir la novena posició en triple salt al Campionat del Món Màster Pista Coberta d'Atletisme.

Eva Sans


El Campionat del Món Màster Pista Coberta d'Atletisme va tenir lloc entre el 26 de març i l'1 d'abril a Torun (Polónia).  En aquest gran esdeveniment esportiu, que reunia més de 4.000 atletes, la santvicent Eva Sans va continuar sumant experiències i èxits al seu palmarès esportiu, en aconseguir una excel·lent 9a posició en triple salt i entrant al TOP-10 mundial d'aquesta modalitat.

Sans, malgrat arrossegar una lesió muscular des del Campionat d'Espanya, també va participar a la prova de 200m amb l'objectiu de classificar-se per competir amb l'equip nacional en la prova de 4x200m. Tot i assolir aquesta fita, la santvicentina va decidir renunciar a disputar els relleus a causa de les molèsties i els dolors que la lesió muscular li va provocar durant tot el campionat. 

L'Eva s'ha mostrat 'molt contenta i satisfeta' d'haver participat en aquest mundial al costat de grans figures de l'atletisme. També ha destacat aquest campionat li deixa 'un regust amarg' per no haver pogut competir en les millors condicions físiques.

Des de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt donem l'enhorabona a l’Eva, li desitgem una bona recuperació i que torni ben aviat a la pista.

Eva Sans

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^